Hockeyresan till Karlskoga

februari 9, 2023 11:02:30 J-O Ahlander

25 förväntansfulla ”gubbar” satte sig i Hellbergs buss från Skövde för en resa till Nobelhallen i Karlskoga! Målet med resa var att se hockeymatchen i allsvenska mellan hemmalaget BIK Karlskoga och IF Björklöven från Umeå!

En tilltänkt toppmatch i allsvenska!

Efter en spelmässigt jämn första period där hemmalaget genom Åke Stakkestad gjorde matchen första mål när det endast återstod 17 sekunder av perioden! Sedan avgjordes matchen i början av andra perioden där BIK Karlskoga gjorde 5 mål på de inledande 12 minuterna!

Björklöven sprattlade till lite i slutet av andra perioden genom att reducera två gånger!

Men matchens snyggaste mål så satte David Lilja definitivt spiken i kistan genom att göra 7-2 i början av tredje perioden!

Andreas Fäger och Mikael Persson Riis RF SISU Västra Götaland stod för ett perfekt arrangemang med frågesport och uppladdning inför matchen med genomgång av BIKUPAN och en intervju med BIK Karlskogas tränare Mariestads bördige Karl Helmersson!

Tibro Idrottshistoriska sällskap vill härmed framför ett stort tack till Andreas o Mikael för ert engagemang!

Kommande aktivitet för sällskapet är vårt årsmöte som hålls onsdag den 22 mars 2023 med start klockan 16.00 i Equmeniakyrkan dit alla är mycket välkomna!

Årsmötet inleds med ett samtal mellan Björn Lindblom och Conny Torstensson från Åtvidabergs FF, Bayern München och Svenska fotbollslandslaget!